Bucketverzekeringen: in 1 klap verzekerd voor meerdere freelance functies. - RiskBuddy

Bucketverzekering: in 1 klap verzekerd voor meerdere freelance functies.

Als freelancer werkzaam in verschillende branches of met verschillende functies, kun je te maken krijgen met uitdagingen bij het afsluiten van verzekeringen. Traditionele verzekeraars vereisen vaak dat je specifiek aangeeft welk beroep je uitoefent, waardoor het lastig kan zijn om de juiste dekking te vinden voor alle verschillende activiteiten die je uitvoert. Samen met verzekeraar Alicia® hebben we dit probleem opgelost door het ontwikkelen van bucketverzekeringen. Hier zijn enkele redenen waarom we bij RiskBuddy voor bucketverzekeringen hebben gekozen:

Dekking bij meerdere verschillende beroepen

Bij traditionele verzekeringen kan het voorkomen dat je activiteiten uitvoert die niet onder de specifieke dekking van je polis vallen. Dit komt doordat deze werkzaamheden niet onder het beroep vallen dat op jouw polisblad staat. Dit kan leiden tot onverzekerde risico’s en financiële kwetsbaarheid. Met bucketverzekeringen hoef je je geen zorgen te maken over ondervonden risico’s die buiten de dekking vallen. Zolang je activiteiten binnen de beroepen in de bucket vallen waarvoor je verzekerd bent, ben je gedekt.

De buckets:

Event & Festival
25+ beroepen
Film, TV & Theater
50+ beroepen
Artiesten, Acteurs,
Modellen & Hosts
Media & Creatie
8+ beroepen

Flexibel en divers

Bucketverzekeringen bieden flexibiliteit en diversiteit in de dekking die je ontvangt. In plaats van je te beperken tot één specifiek beroep, categoriseren we de verschillende beroepen van freelancers in ‘buckets’. Binnen elke bucket vallen meerdere beroepen, waardoor je gedekt bent voor al je verschillende activiteiten binnen een van onze 4 branches. Zo kun je als eventprofessional de ene dag producent zijn en de andere dag runner. Of de ene dag editor en dan weer fotograaf! Bucketverzekeringen zorgen ervoor dat je zorgelozer aan het werk kunt, ongeacht het beroep dat je op dat moment uitoefent.

Eenvoudig en efficiënt

Het gebruik van bucketverzekeringen maakt het verzekeringsproces eenvoudig en efficiënt. In plaats van meerdere afzonderlijke polissen af te sluiten voor elk specifiek beroep, kun je met een bucketverzekering al je activiteiten onder één overkoepelende polis brengen. Dit bespaart tijd, administratieve rompslomp en zorgt voor overzichtelijkheid in je verzekeringsportfolio.

Snap je?

Bij RiskBuddy begrijpen we de behoeften en uitdagingen van freelancers. Bucketverzekeringen zijn ontworpen door mensen uit de doelgroep zelf, we snappen dat flexibiliteit soms nodig is om succesvol te zijn als freelancer. We spreken de taal van onze doelgroep en bieden verzekeringsoplossingen die passen bij hun behoeften.

Bucketverzekeringen bieden de oplossing door flexibiliteit, diversiteit, eenvoud en efficiëntie te combineren. We zijn er trots op deze verzekeringen die zijn ontworpen door freelancers, voor freelancers, en we blijven ons inzetten om de verzekeringsbehoeften van onze doelgroep te begrijpen en te vervullen.

Sharing is caring

Stel een vraag over jouw beroep

Omschrijf hier jouw beroep en werkzaamheden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vul jouw gegevens in

"*" indicates required fields

Jouw sector*
Lees onze privacy-en cookieverklaring voor informatie over het verwerken van jouw persoonsgegevens.
Hidden
access_token
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.