Buddies in elk van onze aanbiedende branches - RiskBuddy

Buddies in elk van onze aanbiedende branches

Bij RiskBuddy doen we het net even anders in de verzekeringswereld, en dat wordt gezien! In plaats van dat je met jouw freelanceverzekering maar verzekerd bent voor 1 beroep zorgen wij ervoor dat je binnen een van onze 4 branches voor meerdere beroepen verzekerd bent. Werk je bijvoorbeeld in de film-, tv- en theaterbranche? Dan ben je in 1 klap verzekerd voor wel 56(!) functies.  

Samenwerkingen met organisaties binnen deze branches helpen ons om merkbekendheid te vergroten en freelancers te informeren over ons unieke ‘bucket’-concept.

Met partners als Models at Work, Greymen en Het Klassiek, die veel samenwerken met freelancers, zorgen we er, samen met onze verzekeraar Alicia®, voor dat deze vaak onverzekerde doelgroep zo goed mogelijk gedekt is. Deze organisaties werken veel met artiesten, media- en creatieprofessionals en eventprofessionals.

Met de recente samenwerking met MULTA Casting zetten we een grote stap om ook freelancers in de film- en tv-branche te voorzien van flexibele, goede verzekeringen. Iets wat voor de freelancers verstandig is maar ook voordelig is voor een organisatie als deze.

Wanneer schade of ongevallen op de werkvloer niet verzekerd zijn, loopt een agency namelijk het risico dat zowel de relatie met de opdrachtgever als met de freelancer op het spel komt te staan.

Wil jij ook het beste voor jouw freelancers? Kom een keer een kopje drinken! Stuur ons dan een mailtje naar info@riskbuddy.nl

Sharing is caring

Stel een vraag over jouw beroep

Omschrijf hier jouw beroep en werkzaamheden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vul jouw gegevens in

"*" indicates required fields

Jouw sector*
Lees onze privacy-en cookieverklaring voor informatie over het verwerken van jouw persoonsgegevens.
Hidden
access_token
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.